> >

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σπιτικά τσιπς

Pin It Now! Print Friendly and PDF
Λοιπόν , ξέρουμε πόσο πολύ αρέσουν σε όλους μας τα πατατάκια. Πέστε μου όμως, κάθε φορά που τα τρώτε δεν έχετε τύψεις; Δεν λέτε στον ευατό σας αυτό είναι το τελευταίο και θα σταματήσω; Πόσοι όμως από εμάς σταματάνε; Εγώ πάντως όχι. Λοιπόν, εγώ μάλλον βρήκα τη λύση στα σπιτικά πατατάκια. Δοκιμάστε τα. Που ξέρετε, μπορεί να σας αρέσουν εξίσουν με τα αγοραστά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα μπορείτε να τα τρώτε χωρίς τύψεις.

Υλικά:

2 μεγάλες πατάτες
αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
αντικολλητικό χαρτί ή λαδόκολλα

Εκτέλεση:

Καθαρίστε τις πατάτες και σκουπίστε τες καλά με χαρτί κουζίνας. Κόψτε τες σε πολύ λεπτά φετάκια, όπως είναι τα τσιπς(χρησιμοποιήσετε τον τρίφτη). Απλώστε τα σ΄ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει μια λαδόκολλα ή χαρτί αντικολλητικό. Μην βάζετε το ένα φετάκι πάνω στο άλλο γιατι δεν θα ψηθούν καλά,αλλά βάλτε τα το ένα δίπλα στο άλλο. Αλείψτε τα με ελαιόλαδο. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα και ψήστε τα μέχρί να ροδίσουν.Μην απομακρυνθείτε πολύ από τον φούρνο μόνο γιατί όλα τα φετάκια δεν ροδιζουν ταυτοχρόνως και έτσι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τα παρακαλουθείτε και να βγάζετε αυτά που είναι έτοιμα.

Καλή σας όρεξη. Φάτε χωρίς δισταγμούς και τύψεις.

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Wordpress Gadgets