Υλικά:
2 φλυτζ. κέτσαπ
1/2 φλυτζ. ουίσκι
2 κουταλιές soya sauce
3 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
3 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλάκι μπούκοβο(αν σας αρέσουν τα καυτερά).
Εκτέλεση:
Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Αφήστε τη σάλτσα να κρυώσει και χρησιμοποιήστε την σας μαρινάδα για κρέας. Κόψτε 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας,μαρινάρετε το στη σάλτσα για 3-4 ώρες,βάλτε το σ΄ένα ταψί,σκεπάστε το και ψήστε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
2 σχόλια:
Μου αρέσει πολύ αυτή η σαλτσούλα! Άργησα αλλά σε βρήκα:))
Χαίρομαι που σου άρεσε η σάλτσα μου.
Δημοσίευση σχολίου