> >

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μοσχάρι μαγειρευτό

Pin It Now! Print Friendly and PDF
Μια νόστιμη και σχετικά εύκολη συνταγή για ένα καθημερινό γεύμα, αλλά και για κάτι πιο ιδιαίτερο.

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κουταλιά αλεύρι
βούτυρο, αλάτι και πιπέρι
1 λεμόνι
μανιτάρια(γύρω στα 250 γρ. ελαφρώς σωταρισμένα)
2 κρόκους αυγών
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 σκελίδες σκόρδο
3 καρότα και λίγο μαιντανό(δεμένα μαζί σε ένα ματσάκι)
15 κρεμμυδάκια στιφάδου

Εκτέλεση:

Πασπαλίζουμε το κρέας με το αλεύρι και το σωτάρουμε στη κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα καρότα και το μαιντανό και τ΄αφήνουμε 1 ώρα να βράσουν. Τραβάμε τα καρότα και το μαιντανό, ρίχνουμε τα κρεμμύδια να βράσουν και αφού βράσουν τα κρεμμύδια ρίχνουμε τα σωταρισμένα μανιτάρια. Αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά. Κατόπιν σβήνουμε τη φωτιά, χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος και το ρίχνουμε στο ζουμί του κρέατος. Ανακατεύουμε και τραβάμε από τη φωτιά.

Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Wordpress Gadgets