> >

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

συνταγή για ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας

Pin It Now! Print Friendly and PDF
Σας έχω μια τέλεια συνταγή για ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας. 


 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κοουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μαρέγκα. αφού σφίξει, ρίχνουμε 2 κρόκους, τη σοκολατα με το βούτυρο και τέλος το αλεύρι. ψήνουμε στους 200 βαθμούς. γίνονται 10 ατομικά σουφλεδάκια.το καλό είναι ότι μπορείτε να παγώσετε στην κατάψυξη και να βγάζετε κάθε φορά όσα χρειάζεστε. τα ψήνετε αμέσως μόλις τα βγάλετε από την κατάψυξη. δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να ξεπαγώσουν. μπορείτε να τα ψήσετε λιγότερο από τον χρόνο που σας υπέδειξα, ανάλογα πόσο ζουμερά τα θέλετε.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Wordpress Gadgets