> >

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

σκορδόψωμο με λιωμένο κασέρι

Pin It Now! Print Friendly and PDF
Το σκορδόδωμο είναι μια λιχουδιά μου που αρέσει ιδιαίτερα εκτός βέβαια αν έσω σκοπό να παρευρεθώ με κόσμο οπότε δεν θα το συνιστούσα και σε εσάς. ΄Ενα πολύ ωραίο ορεκτικό το οποίο είναι σίγουρο ότι θα σας ανοίξει την όρεξη. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός ενός ορεκτικού;

Υλικά:

4 φέτες χωριάτικο ψωμί
1 φλυτζ. του καφέ ελαιόλαδο
2 σκελίδες καθαρισμένο σκόρδο
λίγο αλάτι
1 1/2 φλιτζ. του καφέ ψιλοκομμένο μαιντανό
4 μεγάλες φέτες κασέρι

Εκτέλεση:

Βάλτε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μαιντανό και το αλάτι. Χτυπήστε τα μέχρι να γίνει ένας πράσινος ομογενοποιημένος πολτός. Βάλτε το ψωμί στο γκριλ να φρυγανιστεί απο τη μια μεριά. μόλις πάρει χρώμα, αλείψτε την άψητη πλευρά του με τον πολτό. Βάλτε από πάνω τις φέτες του κασεριού και βάλτε το πάλι στο φούρνο να ψηθεί και να λιώσει το κασέρι.   Σερβίρετε το ή φάτε το όσο είναι ζεστό συνοδεύοντας το με φέτες ντομάτας.

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Wordpress Gadgets