Υλικά:
250 γρ. μινερβίνη
1 φλυτζ. άχνη
2 αυγά
χυμό ενός πορτοκαλιού
1 κουταλάκι baking powder
3 φλυτζ. αλεύρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ την μινερβίνη με την άχνη μέχρι ν΄ασπρίσει και ν΄αφρατέψει. Ρίχουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας σε χαμηλότερη ταχύτητα. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το baking και τα ρίχνουμε στο μίγμα εναλλάξ με το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε λίγο ακόμα για να ομογενοποιηθεί το μίγμα.Η ζύμη μας είναι έτοιμη
Αν έχετε ειδικό μηχάνημα για κουλουράκια, χρησιμοποιήστε το για να σχηματίσετε μικρά μπισκοτάκια. Αν όχι , μπορείτε να σχηματίσετε μικρά μπισκοτάκια με το κορνέ σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου