> >

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Pin It Now! Print Friendly and PDF
Αυτή η σάλτσα ταιριάζει με φτερούγες ή μπουτάκια κοτόπουλου και με χοιρινή πανσέτα. Επίσης μπορείτε να μαρινάρετε σ΄αυτήν κομμάτια κρέατος, και μετά να τα ψήσετε. Μπορείτε και κατά τη διάρκει του ψησίματος να τα αλείφετε με τη σάλτσα.

Υλικά:

2 φλυτζ. κέτσαπ
1/2 φλυτζ. ουίσκι
2 κουταλιές soya sauce
3 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
3 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλάκι μπούκοβο(αν σας αρέσουν τα καυτερά).

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και βράστε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Αφήστε τη σάλτσα να κρυώσει και χρησιμοποιήστε την σας μαρινάδα για κρέας. Κόψτε 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας,μαρινάρετε το στη σάλτσα για 3-4 ώρες,βάλτε το σ΄ένα ταψί,σκεπάστε το και ψήστε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

2 σχόλια:

mia maria είπε...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Μου αρέσει πολύ αυτή η σαλτσούλα! Άργησα αλλά σε βρήκα:))

eleftheria είπε...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Χαίρομαι που σου άρεσε η σάλτσα μου.

Blogroll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blogger Wordpress Gadgets