Θα χρειαστούμε:
1 κιλό ξερά και όχι φρέσκα δαμάσκηνα (αν βρείτε στην αγορά χωρίς κουκουτσι θα γλυτώσετε την φασαρία να τα αφαιρέσετε μόνοι σας), 1 γιαούρτι πρόβειο στραγγιστό, 1 γιαούρτι total στραγγιστό, 1 κουτί κομπόστα ανανά, λίγα αμύγδαλα και 400 γρ σαντιγύ.
Γεμίζουμε τα δαμάσκηνα με αμύγδαλα. Κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε την σαντιγύ με τα δύο γιαούρτια. Βάζουμε τα δαμάσκηνα και το μίγμα της σαντιγύς σ΄ένα μπολ και ανακατεύουμε. Βάλτε το μπολ στο ψυγείο λίγες ώρες για να κρυώσει και είναι έτοιμο να το προσφέρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου